4200+ spokojených zákazníků

Jak fungují séra na řasy

Jak fungují séra na řasy

Která žena by nechtěla mít krásné dlouhé, pevné a husté řasy, které přispívají ke svůdnému pohledu? Řasy samozřejmě můžete zvýraznit řasenkou, případně umělými nalepovacími řasy… Jde to však i bez toho, abyste musely řasy každý den malovat. Odpovědí jsou séra na řasy, které změní vaše řasy k nepoznání. Dokáží je totiž zahustit a prodloužit až o neuvěřitelných 60 %. Jak fungují? 

Jak je možné, že séra zvýrazní řasy?

Že sérum už po pouhém měsíci používání dokáže řasy zahustit, zpevnit a prodloužit? Ano, možné to opravdu je. Séra totiž našla skulinku v růstovém cyklu řas, který ovlivňují tak, aby došlo k prodloužení fáze růstu řas a zabránilo se také jejich předčasnému vypadnutí. Séra tedy obsahují látky, které podporují růst. Působí podobně jako hormony a prodlužují fázi růstu řasových folikul, čím se řasy prodlužují. 

Séra na řasy: Delší, hustší, pevnější a natočenější řasy

Jak už jsme nastínili, séra na řasy ovlivňují nejen jejich délku, ale také hustotu. Dáno je to opět tím, že prodlužují cyklus růstu řas. Řasy tedy vypadnou až ve chvíli, kdy jsou delší a hustší než obvykle. Kromě toho taky séra řasy natočí, takže budou vypadat, jako byste použily kleštičky na řasy.

Věděli jste?

Klinická studie uskutečněná uznávaným německým ústavem pro dermatologické testy Dermatest GmbH prokázala, že jsou po použití séra značky Sa3 řasy pevnější, hustší a delší.

TIP: Sérum na řasy Magic Lashes


Při výběru séra je třeba zaměřit se zejména na jeho složení. Sérum na řasy by vždy mělo být dermatologicky testované a ideálně obsahovat peptidy a kyselinu hyaluronovou. Jedním takovým je i sérum na řasy Magic Lashes. Už po měsíci používání séra budou vaše řasy výrazně delší, hustší a pevnější a po 6 až 8 týdnech bude dosaženo nejvyššího účinku. 

Jaké aktivní složky sérum obsahuje?

  • Black Sea Rod Oil
  • SymPeptide Xlash
  • Kyselina hyaluronová
  • D-Panthenol
  • Biotin 

Jak séra na řasy používat? 

Séra na řasy můžete používat ráno a večer. Večer po čištění pleti naneste sérum štětečkem na vrchní a spodní řasy, jako byste si malovala oční linku. Při použití ráno naneste sérum na řasy ještě před tím, než se nalíčíte. 

Investice do séra se vám mnohonásobně vrátí

Zkuste se zamyslet nad tím, kolik času denně věnujete zvýraznění řas a kolik peněz vás stojí řasenky, umělé řasy nebo návštěvy kosmetičky, která vám řasy pravidelně barví, případně je prodlužuje. V posledním případě, kdy je nutné prodloužené řasy pravidelně doplňovat po dvou až třech týdnech, můžete za rok za péči o řasy zaplatit více než 10 000 Kč. Investice do séra na řasy je několikanásobně nižší a slibuje viditelný a přirozený efekt, který rozhodně stojí za to. Jak dlouho sérum značka Sa3 vydrží? Až 9 měsíců používání.

Závěr

I vy můžete dosáhnout vytouženého vzhledu řas. Séra na řasy jsou totiž malým kosmetickým zázrakem, jehož účinky jsou potvrzené studiemi. Obrovskou výhodou sér na řasy značky Sa3 je garance spokojenosti. Pokud nebudete s výsledkem spokojení, značka vám vrátí peníze.

Sledujte nás na Instagramu

Co hledáte?

Váš košík