4200+ spokojených zákazníků

Kdy je nejlepší doba začít používat anti-age produkty?

Kdy je nejlepší doba začít používat anti-age produkty?

Proč používat kosmetiku proti vráskám, když vás vrásky ještě netrápí a při pohledu do zrcadla se radujete se z vypnuté a mladistvě vypadající pleti? Protože za několik let budete nesmírně vděční za to, že jste proti stárnutí pleti začali bojovat včas. V kolika letech tedy sáhnout po anti-age kosmetice a jaké produkty zvolit? 

Kdy začít používat kosmetiky proti vráskám?

Kosmetické produkty proti stárnutí byste jednoduše měli začít používat hned teď. Na to, abyste začali pečovat o svou pleť, totiž není nikdy příliš brzy. Podle expertů pleť začíná stárnout už ve 20 letech. Proto také odborníci doporučují začít používat anti-age produkty už od 20 let. Koneckonců platí, že je prevence vždy lepší než samotné řešení projevů stárnutí pleti.  


Věděli jste?

Používání přípravků proti stárnutí ještě před tím, než se na vaší pleti projeví první příznaky, je účinným způsobem, jak zpomalit proces stárnutí a také oddálit jeho nástup.

Jaké jsou první známky stárnutí pleti?  

Podle U.S. National Library of Medicine patří mezi první příznaky stárnutí pleti:

  • Objevují se jemné linky a vrásky na tváři
  • Pleť je hrubá, suchá nebo svědivá
  • Kůže začíná ochabovat a volně viset
  • Pleť se ztenčuje
  • Pokožka je křehčí a citlivější
  • Snadněji se vám tvoří modřiny 

Jak můžete zpomalit stárnutí pleti?

Pokud chcete předejít obávaným vráskám na čele nebo kolem očí a povadlé pleti, je důležité používat kvalitní kosmetiku. Odborníci se shodují na tom, že je většina příčin stárnutí pleti spojena se sluněním, takže je zcela klíčová ochrana před sluncem v podobě UV filtru. Naprosto zásadní je také každodenní hydratace pleti, kterou zajistí správně zvolené krémy i pravidelný pitný režim. 

Proč hledat ve složení produktů kyselinu hyaluronovou? 

Jednoznačně neuděláte krok vedle, pokud zvolíte produkty s obsahem kyseliny hyaluronové. Podle řady studií totiž právě kyselina hyaluronová, která se přirozeně vyskytuje v pokožce, redukuje vrásky a pomáhá v pleti udržovat vlhkost. 

TIP: Denní krém Ultra Lifting Cream

Sa3 Cosmetic Ultra Lifting Cream

Jedním z velmi účinných krémů, které bojují proti vráskám a dalším projevům stárnutí, je denní krém Ultra Lifting Cream rakouské značky Sa3. Tento krém díky obsahu účinných látek, které jsou v kosmetice velmi ceněné (kyselina hyaluronová, snap-8, kinetin a UV filtr) vyhlazuje vrásky, osvěžuje, hydratuje a chrání pleť před škodlivým slunečním zářením. 

Mládněte, zatímco spíte díky nočním krémům 

Péče o pleť by měla zahrnovat také používání nočních krémů. Proč? Protože pracují, zatímco vy spíte. Díky nočním krémům se tak můžete doslova prospat k mladistvější pleti. Noční krémy jsou obvykle hutnější a výživněji než denní krémy a obsahují vyšší koncentraci aktivních látek.  

TIP: Noční krém Firming Night Cream

Umožněte své pleti, aby v noci absorbovala účinné aktivní látky a doplnila potřebnou hydrataci prostřednictvím luxusního nočního krému Firming Night Cream. Ten obsahuje kromě kyseliny hyaluronové, látky snap-8 (bezbolestná alternativa botoxu) a kinetinu také sójový a olivový olej, který pokožku vyživuje, zjemňuje a hydratuje. 

Závěr

„Kdybych to byla bývala věděla...“ Věta, jež se v hlavě honí ženám, které podcenily péči proti vráskám. Myslete na to, že pleť stárne už ve 20 letech, takže je právě teď ten pravý čas hýčkat ji kvalitními anti-age produkty. 

Sledujte nás na Instagramu

Co hledáte?

Váš košík